Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bosman Installaties

Loodgietersbedrijf Bosman is door dhr. Bosman in 1996 opgericht, eerst opererend vanuit Vleuten en later vanuit Utrecht. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een vakkundige onderneming in de installatietechniek. Waar in het begin vooral de particuliere markt werd bediend, is het bedrijf zich meer gaan richten op de zakelijke markt. Mede hierdoor is Loodgietersbedrijf Bosman gespecialiseerd in Service & Onderhoud en BKT renovaties, met name voor vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen en verzekeringsmaatschappijen.

Na jarenlange samenwerking tussen Loodgietersbedrijf Bosman en Zegers Bouw is er gekozen voor meer synergie: In 2021 is het Loodgietersbedrijf Bosman onderdeel geworden van Zegers Bouw en is de bedrijfsnaam gewijzigd in Bosman Installaties. Door de samenvoeging is een breder dienstenpakket ontstaan, waarbij de zakelijke markt in de breedste zin wordt ontzorgd.

Op zoek naar een meedenkend bedrijf?

Neem contact met ons op via 088 – 224 7744 of info@bosmaninstallaties.nl en informeer geheel vrijblijvend naar wat wij voor u mogen betekenen. Onze ervaren en deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.