Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Renovatiewerkzaamheden (BKT).

U kunt bij ons terecht voor alle disciplines van de installatietechniek. Bosman Installatie voert diverse renovatieprojecten uit voor professionele opdrachtgevers in en rondom de provincie Utrecht. De renovatiewerkzaamheden voeren wij uit voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties, overheden, onderwijs- zorginstellingen en VvE’s. De projecten hebben betrekking op het geheel aan werkzaamheden voor een badkamer-, keuken- en toilet-renovatie (BKT). U kunt hierbij denken aan het slopen van de huidige situatie, aanbrengen van nieuwe gas-, water- en elektrische installaties en het bouwkundige loodgieterswerk.

Meedenkende installatiebedrijf.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige installaties voor onze professionele opdrachtgevers. Bosman Installaties levert producten voor de dakbedekking, gas-, water- en elektrische installaties, zinkwerk en sanitair. Daarnaast kunnen wij middels een servicecontract, waarbij wij periodieke controles zullen uitvoeren, een overzichtelijkere situatie creëren. Wij denken graag met u mee en geven passend advies!

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw locatie?

Neem contact met ons op via 088 – 224 7744 of info@bosmaninstallaties.nl en informeer geheel vrijblijvend naar wat wij voor u mogen betekenen. Onze ervaren en deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.