Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onderhoud in de breedste zin van het woord.

Het professioneel onderhouden van gas-, water- en elektrische installaties voor corporaties, vastgoedbeleggers, instellingen en particulieren behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Vanuit onze vestiging in Utrecht wordt het correctief- en planmatig onderhoud gecoördineerd en uitgevoerd door onze deskundige medewerkers. Het tijdig constateren van slijtage en onderhoudswerkzaamheden dragen bij aan de voorkoming van grote uitgaven en het veilig laten functioneren van uw gas,- water- en elektrische installaties.

Wij hebben alle kennis in huis.

Of het nu een rioolontstopping, tegel-, installatie- of loodgieterswerk bevat, voor als deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om deze werkzaamheden geheel naar wens voor u uit te voeren. Bosman Installatie biedt tevens voor haar vaste opdrachtgevers een landelijke dekking voor service- en onderhoudswerkzaamheden van vastgoed.

Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit bij circa 2500 adressen in het midden van het land. Onze service- en onderhoudsmedewerkers zijn op locatie volledig digitaal doordat zij gebruik maken van onder andere een tablet. Dit maakt het mogelijk dat zij op locatie toegang hebben tot onder andere de digitale werkbon en bijbehorende aspecten zoals actuele voorraden, artikelbeheer en de automatisch gegenereerde dagstaat. Dit zorgt ervoor dat we onze opdrachtgevers nog efficiënter van dienst kunnen zijn waarbij een 24-uurs service, 365 dagen per jaar, voor vaste opdrachtgevers vanzelfsprekend is.

Klantgericht onderhoud van uw installaties.

Het voor u vervaardigen van meerjarenplanningen en kostenbegrotingen op het gebied van onderhoud van uw installaties behoort tevens tot onze mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij middels een servicecontract, waarbij wij periodieke controles zullen uitvoeren, een overzichtelijkere situatie creëren. Efficiëntie, klantgerichtheid en vakkundige uitvoering staan hierbij voorop.

Heeft u installaties die onderhouden moet worden?

Neem contact met ons op via 088 – 224 7744 of info@bosmaninstallaties.nl en informeer geheel vrijblijvend naar wat wij voor u mogen betekenen. Onze ervaren en deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.